Early morning photo trip

Miss Sport

Indeholder reklameI weekenden havde vi vores anden bootcamp, hvor vi om søndagen brugte en masse timer ude på Svanemøllen kaserne, sammen med vores søde mentor team og den dygtige Danmarksmester i forhindringsløb. Det var virkelig sjovt og enormt udfordrende og grænseoverskridende, at skulle igennem de mange forskellige forhindringer, men jeg synes virkelig at alle gjorde det så flot! Jeg var så heldig at have fået nogle flotte sko af Paw Sko Glostrup, så jeg var helt klar til Miss Sport konkurrencen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early morning photo trip