Hot fire!

Sporty volour

Produkterne er modtaget som gave / sponsoreret Tshirt HER / Bukser HER / Sko PAW sko Glostrup

Det her er nok det mest behagelige træningstøj jeg ejer! Det er så blødt og lækkert og så har det virkelig nogle fede detaljer. Jeg synes virkelig at Hunkemöller gør det godt, i forhold til flot og praktisk træningstøj, og så samtidig til priser, som er til at have med at gøre, hvilket er et stort plus for en studerende. Mine yndlingsting fra kollektionen er helt klart de lange velourbukser med net på siden, og den oversize t-shirt i lyseblå.Sports BH HER

Jeg har tidligere erfaret, at størrelsen på især leggings og bukser godt kan hælde lidt til den store side, og derfor har jeg valgt at gå en størrelse ned, i de af tingene, som ikke havde snører i livet, og det hele passer bare helt perfekt!

Alt tøjet er fra deres nyeste sportskollektion, og de har virkelig ramt plet i forhold til materialer og farver – det hele er super fint og gennemført, og jeg glæder mig så meget til at få det taget ordenligt i brug.Leggings HER / Shorts HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot fire!