Last rays of sun

Miss Danmark finalen

Marias kjole: TP kjoler / Min kjole: iWear

Den 12. september var nok en af de vildeste oplevelser jeg har haft! At stå på scenen i cirkusbygningen foran lige godt 500 mennesker, efter at have trænet op til den dag i 3 måneder, var helt vildt. Jeg har sjældent været så nervøs og så stolt af mig selv på samme tid, for det krævede virkelig mod for mig, at gå ud på scenen.

Det har været nogle hårde måneder, da der er sket mange ting oven i hinanden og Miss Danmark, men jeg er så glad for den støtte jeg har fået gennem hele forløbet fra familie og venner! Jeg har samarbejdet med den sødeste organisation Gadens Børn NGO, som har bakket om om mig, og haft de sødeste sponsorer hos Lash & Beauty, som virkelig har troet på mig, og de har alle været helt uundværlige. Derudover har jeg lært nogle søde piger at kende, som har været meget forstående og støttende, når det har været svært, og dem glæder jeg mig til at se igen.Foto: Mads Claus Rasmussen / Bikini: Change Lingerie / Skørter: Julie Graff / Smykker: La Chance

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last rays of sun