Miss Danmark finalen

Cracked skull

Jeg ved godt, at vi ikke engang er i oktober endnu, men jeg kunne simpelthen ikke vente mere, med at begynde på halloween makeuppen. Det er noget jeg synes er virkelig sjovt at lege rundt med, og jeg er faktisk fint tilfreds med årets første look. 🙂 Der er jo bare noget over halloween og det klassiske dødningehoved, og det er også noget jeg laver nærmest hvert år, først som sugar skull og sidste år som et melting skull. I hvert fald, så håber jeg at I kan lide det!

Base:

Ansigtsmaling fra BR

Rimmel london colour rush 214 jet black Øjne:

Teeez eyeliner black deluxe

Rimmel london colour rush 214 jet black

Urban Decay xx vice ltd reloaded palette Læber:

Mac lip pencil burgundy

Mac lipstick diva

Ansigtsmaling fra BR

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Danmark finalen