Brights

Efterår i Dyrehaven

Jeg har igen været en tur i Dyrehaven med mit kamera, men denne gang var vi knapt så heldige med vejret, og der var meget mørkt og overskyet, desværre. Ikke desto mindre, fik jeg et par enkelte skud, som jeg er fint tilfreds med, som de første to billeder. Mine sidste billeder derfra, kan I se her, hvor jeg var af sted i sommers, og fik nogle af de billeder jeg selv er gladest for.

Danmarks natur er simpelthen så smuk om efteråret, og hvis tiden er til det, skal jeg snart ud og tage lidt flere billeder. I aften vil jeg tage en tur i Tivoli, og se udsmykningen til Halloween, så det bliver rigtig hyggeligt! 🙂  

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brights