Daring

Miss Danmark-deltager: Jeg rystede og blev angst

Nogle af jer ved måske, at jeg var med i miss Danmark i 2018, hvor jeg blev en del af top 30. I den forbindelse skulle vi skrive under på en fuldstændig umenneskelig kontrakt, som på mange måder burde være ulovlig. Den kontrakt fratager blandt andet finalisternes ytringsfrihed på livstid, og vi må derfor ikke udtale os negativt om konkurrencens forhold på nogen medier, private som offentlige. Hvis vi tager på eller taber os, kan vi risikere at skulle betale en bod og erstatning på 15.000,. Samtidig skal vi lægge en masse billeder ud, som skal vise hvor godt vi har det, hvilket ikke var tilfældet.

D. 9. Maj, stod nogle super seje piger frem, og har fortalt sandheden omkring miss Danmark og CEO Lisa Lents, herunder miss Danmark 2018 Tara Jensen.

I går eftermiddags valgte også jeg at stå frem med min historie. Nemlig at jeg blev kronisk syg under konkurrencen, og at organisationen valgte at dele en privat besked, som indeholdt oplysninger om mig og mit helbred, som jeg ikke ønskede offentliggjort, uden min tilladelse.

Hvis I ønsker at læse artiklen, så lægger jeg er link ind her. Jeg håber at I vil læse den, og tage godt imod den.

Podcasten som udkom hos DR P1, kan høres her. Jeg synes virkelig at I skal give den et lyt, og høre hvad der foregår bag faceden i Miss Danmark, og hjælp os tidligere finalister med at advare andre unge kvinder, mod at deltage i denne konkurrence, uden at have tænkt sig meget grundigt om inden.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daring