5 hurtige om mig

Fire hårbørster for sundere og mere glansfuldt hår

Annonce for Madison Professional Over den sidste tid, har jeg haft fornøjelsen af at prøve disse super lækre børster fra Madison Professional. Normalt er jeg lidt sart, med børster af vildsvinehår og nylon, da jeg synes at dem jeg har haft råd til, ofte virker enormt ubehagelige og hårde mod hovedbunden, men disse er jeg faktisk blevet rigtig glad for! De føles gode mod hovedbunden, og hårene er af den allerbedste kvalitet, i modsætning til andre børster, hvor der bliver brugt en tyndere og dermed mindre god del af hårstrået. Udover at selve børstehårene er af rigtig god kvalitet, så er en anden af deres egenskaber, at de modvirker statisk hår – hvilket jeg er stor fan af, haha. 🙂 Børster i denne kvalitet koster normalt op til flere hundrede kroner, og priserne på disse er faktisk til at tage og føle på og koster kun fra 165,- og op til 215,-, hvilket jeg synes er super fedt, og også en af grundene til at jeg har anbefalet dem til familie og venner, da det er lækre børster, der jo faktisk er til at betale for almindelige mennesker og studerende som mig selv.

Det er meget lette børster med håndtag i plastik, hvilket er det eneste lille minus for mit vedkommende, da jeg normalt foretrækker en lidt mere tung og robust børste, men det er jo selvfølgelig en smagssag, og med en børste i den kvalitet, tror jeg at jeg overlever med at den er lidt lettere end jeg er vant til. 😛

Jeg har i lang tid gået og ønsket mig en børste med vildsvinehår, da jeg gerne ville have en børste der kunne give mig et sundere hår. Det gør de ved at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og på den måde øge hårvæksten og samtidig få fordelt hårets naturlige olier ud i hele håret, så det bliver sundt og smukt.Der er fire forskellige børster i serien, en boar & nylon brush i størrelserne medium og large. Til mit lange hår, bruger jeg den største af børsterne, og den mindre vil fungere rigtig godt, til kortere hår. Nylonpiggene er en del længere en vildsvinehårene, og hjælper med til at rede filtret hår ud, mens vildsvinehårene fordeler hårets olier rundt i håret.Hyperflex boar brush som er min personlige favorit, er en mere fleksibel børste, med de samme egenskaber som deres andre børster med vildsvinehår. Altså fordeler den stadig hårets naturlige olier og stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, så hårvæksten bliver øget. Dog er denne børste designet til at kunne bruges i porøst hår, med tendens til at knække, uden at skade håret yderligere, grundens dens fleksibilitet. Nylonpiggene på denne, er den del blødere end på de førnævnte, og den buede facon, gør den super behagelig at bruge, derudover har den et rundt greb, i modsætning til de resterende børster, som er flade. Mange som afbleger sit hår, ender ofte med at hårstråene begynder at knække, og der ville denne børste altså fungere super fint, som erstatning til en normal hårbørste.Den sidste børste i serien, er soft detangling brush, som er din normale hårbørste. Den kan f.eks. bruges i badet til at fordele hårkur og fungerer også godt i fugtigt hår, grundet de bløde og fleksible nylonpigge, som let udfiltrer håret, uden at knække de enkelte hårstrå. Man skal dog altid være ekstra forsigtig, når man børster vådt og fugtigt hår, da hårstråene er allermest skrøbelige når de er våde. Derfor er det godt at vælge en børste med meget fleksible pigge til formålet, for at skåne håret mest. 🙂

Børsterne kan selvfølgelig købes online, men kan også købes hos saloner rundt omkring i landet, og her kan du finde en forhandler tæt på dig. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 hurtige om mig