Fire hårbørster for sundere og mere glansfuldt hår

Nye lækkerier fra Tyskland

Min mor, lillebror og jeg har i et stykke tid haft planlagt en lille tur til Tyskland, for at handle i grænseshoppen og få en hyggelig dag, så I går kørte vi så, til trods for at jeg har været syg de sidste fem dage, af sted mod Rødby, og kørte efter at have brugt alt for mange penge på vaskemiddel, slik og sodavand til en lille by der lå tæt på færgen, for at få lidt mad og kigge lidt butikker. Vi fandt en Rossman, som min mor og jeg er store fans af, da de altid har billig makeup og cremer til få penge. Jeg fik købt nogle lipgloss fra Essence, som jeg har brugt i mange år efterhånden, og som jeg synes er virkelig gode til de 2€ de koster stykket. De er også begyndt at sælge Essence i nogle danske supermarkeder, hvilket jeg synes er super fedt!

De to farver jeg har købt og vist herunder er deres shine shine shine wet look lipgloss i farven 16 lets pumpkin up og den rosa er deres plumping nudes lipgloss i 04 that’s big. Mærket Isana har jeg brugt af flere omgange, og synes faktisk at det har fungeret rigtig fint til min hud, til trods for at de kun koster omkring 2,5€ stykket, så jeg købte tre styk, så jeg har en dag- og natcreme og en der giver en masse fugt til huden, så jeg er godt dækket ind, det næste stykke tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire hårbørster for sundere og mere glansfuldt hår