Håndsyet silkekjole

Tester Essence the eyebrow pen

Den sidste ting jeg havde med hjem fra Tyskland, var denne bryntusch fra Essence, som min mor synes at jeg skulle prøve. Den laver tynde fine hårlignende streger, lidt a la microblading look, og skulle være ret holdbar, hvilket også er det jeg har oplevet. Dog synes jeg at farven tørrer lysere op, end når man påfører den, så jeg er glad for at jeg købte den mørkeste farve jeg fandt i butikken, som er 03 medium brown.

Looket den giver, er helt sikkert til den meget naturlige side, og når den tørrer, rykker farven sig ikke, så man kan frit rede sine bryn efter følgende. For mig var den super nem at bruge, og hvis man går efter et lidt tættere bryn, tegner man bare flere streger. For mig er den helt perfekt til de morgener, hvor man skal hurtigt ud ad døren, men gerne lige vil have fikset sine bryn, og den er nem også at have med i tasken, hvis der skal friskes op til en tur ud at spise om aftenen. Til de omkring 15kr den kostede, synes jeg i hvert fald at den er rigtig fin og alle pengene værd! 😛 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndsyet silkekjole