Melting face

DIY til væggen

For nogle uger siden fik jeg lavet disse to billeder, som skal hænges op ude i min gang, når jeg en dag når så langt. Jeg faldt over en video hos Søstrene Grene, som viste hvordan man lavede denne slags billeder, og så skulle jeg straks ud og have maling og lærred, haha 🙂 Jeg synes faktisk at de blev rigtig gode, og jeg tror også at jeg måske skal male lidt til et par julegaver. De er super fine ved siden af hinanden, så jeg tror at de vil gøre sig rigtig godt ud til min ellers meget tomme og hvide gang.

2 kommentarer

 • Har du et link til den video? De er jo sindssygt smukke!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika

   Du kan søge på acryllic pour string pull på youtube, så skulle der gerne komme videoer frem med forskellige metoder 🙂 Og ja, de er simpelthen så fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melting face