Queen of the dead

Copenhagen light festival

 Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har delt billeder her, da der er sket enormt meget de sidste måneder, både på godt og ondt, og jeg har simpelthen manglet inspiration. I går var jeg dog en tur inde i København, for at se nogle af de skulpturer der er sat op i forbindelse med Copenhagen light festival. Vi kørte lidt rundt for at se alle dem vi helst ville, og disse to var nok mine favoritter. Vi var også inde og se ‘The wave’, men der var desværre så mange mennesker, at det var umuligt at få nogle billeder der var lidt værd. 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Queen of the dead