Bloom

Håndlavet corsagekjole

 Efter opfordring fra en sød læser, vil jeg gøre mit bedste, for at dele lidt flere af mine syprojekter her, og ellers kan I altid følge med på Edelgren Couture, hvilket ville gøre mig så glad!

Nå, men tilbage i januar, før jeg kom i virksomhedspraktik i et stykke tid, havde vi et længe ventet corsageforløb, som jeg havde tigget og bedt om haha, hvor vi fik lov til at fordybe os i tilretning og syning af corsager efter eget valg. Udover at vælge at lave noget så svært som at snitudvikle og tilrette en corsage med skåle, kastede jeg mig også ud i at sy en hel kjole, på den relativt korte tid vi havde til hele projektet. Denne kjole i en fin grå blonde, er hvad jeg endte med, og selvom der er ting jeg ville ønske at jeg havde taget højde for, så er jeg meget tilfreds med den. Al blonden er underslået med en hudfarvet silkeorganza, så selve corsagen er gennemsigtig, mens skåle og skørt selvfølgelig er foret. Skørtet, som er skåret i en kvart sol og er med slå om effekt, blev så fint stivet af med silkeorganzaen under, og de hånddraperede læg i den ene side, synes jeg giver kjolen lidt ekstra, som klæder den.

Jeg håber at I kan lide denne type opdateringer omkring hvad jeg laver! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloom