DIY sommertop

Update på hudproblemer

En lille update, efter mit indlæg om de hudproblemer jeg har døjet med, den seneste tid. Jeg har, som I kan læse i dette indlæg, haft fået et stort udslæt i ansigtet, som lige nu behandles som rosacea. Jeg har smurt min hud med antibiotikasalve i et godt stykke tid efterhånden, og er meget positivt overrasket over, hvor meget det har hjulpet! Jeg har stadig lidt rødme og ømhed i huden på kinderne, men de små knopper, er efterhånden væk, og de tørre plamager er blevet meget mindre, end ved sidste opdatering. På billedet ses min hud for ca. en uge siden, og billeder af hvordan det så ud for en måneds tid siden, kan ses her. 🙂

Dog er en af tingene med rosacea, at det ikke kan tåle sol, så når jeg er meget ude, selvom jeg er storforbruger af solfaktor 50 til ansigtet, slår det lidt ud igen, men slet ikke i samme grad som før, hvilket er SÅ dejligt! Min hud er blevet meget tør, efter at jeg er begyndt at bruge salven, men sådan må det være, mens behandlingen står på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY sommertop