Syren

Vild med chanel

 Indrømmet, jeg er blevet enormt vild med bouclé. Især det fra Chanel, som jeg bl.a. har syet denne kjole af, samt denne fine sommerjakke. Jeg er så ærgerlig over, at billeder slet ikke fanger stoffet, som det fortjener. Det er SÅ smukt, og har masser af små palietter og guldtråde, og skal virkelig bare ses i virkeligheden. Jeg glæder mig helt, til at finde noget at sy ud af mine rester, måske jeg lige kan få plads til en simpel nederdel 🙂 Kjolen her har jeg lavet med små skrålommer, så man lige kan have en læbepomade og sin mobil på sig, hvilket jeg jo synes er ret smart, og en ting jeg ofte mangler i kjoler, da jeg slet ikke er en taske-pige, men propper alt hvad jeg overhovedet kan i mine lommer, haha 🙂 Jeg synes selv at den er blevet så fin, og lige som jeg havde forestillet mig at den skulle være, så jeg blev så glad for at få så meget ros for den, da jeg havde den på til fødselsdag i weekenden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syren