Scary pumpkin

Et nyt tiltag?

Eftersom at jeg er udlært beklædningshåndværker, tænkte jeg at det ville give mening at dele mere af mit arbejde, processerne bag tøjet, sytips og i ny og næ, måske nogle enkle mønstre, som I selv kan lave og arbejde med derhjemme.

Dette har hele tiden været ment som mit lille kreative hjørne, men på det sidste er det blevet mere over i, at det kun er mit makeup jeg har fået delt, og det vil jeg egentlig gerne ændre lidt på, da jeg lige så gerne vil dele mine andre kreative projekter, små som større.

Jeg håber at dette er noget I kunne have lyst til også at følge lidt med i, og jeg vil forsøge at gøre mit bedste for at følge op på det! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scary pumpkin