Flower field

Den hvide skjortebluse

 Jeg er stor tilhænger af at bruge deadstock materialer til mine egne private projekter. Her får jeg nemlig lov til at købe noget fra restpartier fra modehuse, til en ofte rigtig fin pris. Denne skjorte er syet i en fin bomuldspoplin fra LV. For mig er nogle af fordelene ved at bruge disse materialer, at de oftest er produceret i Europa og at jeg kan sy ud af rester der er til overs fra modehusenes kollektioner, så der ikke bliver produceret ekstra materialer for at jeg (og mange andre) kan sy.

Denne skjorte har jeg valgt skulle have en lille ærmeslids og en flæsekant nederst på ærmet samt v-hals, da jeg sjældent går med skjorte, og gerne ville lave en skjorte, som ikke bare var den helt klassiske hvide skjorte.

Syteknikkerne jeg har brugt til at lave denne skjorte, får sine egne indlæg, da det er rart at kunne slå op på, hvis I sidder derhjemme og gerne selv vil forsøge jer med at afprøve de forskellige teknikker. Det eneste I skal sørge for at have ved hånden, er jeres symaskine, tråd og en saks, og så er godt i gang allerede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower field