Cph light festival 2022

Vind i håret og en fin grøn kjole

I det tidlige forår fik fik jeg syet denne fine kjole i den lækreste bløde uldkvalitet fra fabricminds (jeg er om nogen meget uldfølsom, og selv jeg synes at den er lækker at have på). Jeg så først stoffet i rød, og tænkte at det skulle være til en fin julekjole, men nåede ikke at få fat i det, før det var udsolgt, og da jeg så så det i denne søgrønne farve, var jeg helt solgt og fik med det samme idéen til denne kjole.

Jeg har haft den på til efterhånden mange ting, som barnedåb, restaurantbesøg, fødselsdage osv., og alle gange har jeg fået så meget ros for den, og man bliver jo lige glad hver gang at man får komplimenter for noget af det man selv har kreeret.

Jeg ønskede specifikt at sy denne kjole af en uldkvalitet, da den på den måde ville være lækker at have på en stor del af året, da uld jo har nogle gode kvaliteter til de fleste vejrforhold, og i det blæsevejr vi havde da min lillebror og jeg var ude at skyde billeder på en mark tæt på min mors hus, var den bare skøn og lun at have på.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cph light festival 2022