Vind i håret og en fin grøn kjole

Floral broderie anglaise dress

 Jeg havde glemt alt om at vise denne kjole, som jeg fik syet mig i sommers. Jeg fandt den flotteste blomstrede broderie anglaise, og fik hurtigt idéen til denne kjole og måtte altså bestille det hjem. Den er super let, med et lækkert og åndbart foer, flæseærmer og den fine, åbne ryg.

Min lillebror var så sød at hjælpe mig med at få skudt nogle billeder af den, så vi tog en tur til Frederiksborg slot, og brugte de flotte omgivelser.  Foto: Lucas Edelgren

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind i håret og en fin grøn kjole