Floral broderie anglaise dress

Joker

Dette års halloween skal selvfølgelig, traditionen tro, fejres med lidt ansigtsmaling. Dette er en super nem og hurtig løsning, hvis man skal til halloweenfest og mangler en idé til udklædning, da det ikke tager super lang tid, og ikke kræver meget præcision. En hvid, blå og rød ansigtsmaling samt en sort øjenskygge er faktisk alt hvad jeg har brugt her, for at skabe et rodet joker look, a la Joaquin Phoenix. Jeg har brugt min Mehron palette, men alle typer ansigtsmaling kan bruges! 🙂

Happy halloween

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Floral broderie anglaise dress