Glam clown

Skovtårnet

 For nogle uger siden var jeg en tur oppe i skovtånet for første gang. Jeg har længe gerne villet derop, men grundet prisen har jeg først fået det gjort nu. Det var super fint, og en virkelig hyggelig oplevelse, og fed rute at gå gennem skoven. Helt sikkert et sted jeg også ville anbefale familier med børn at tage hen, da man virkelig kan få mange timer til at gå derude. Her er i nogle billeder, som jeg tog oppe fra toppen af tårnet, som jeg selv synes blev super fine, med alle efterårets mange farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glam clown