Lifestyle

Black Friday udsalgfavoritter

www.asos.comUntitled

Brug koden CYBER , og få 20% på hele sortimentet. Gyldig til og med søndag kl. 23.59

www.nelly.com

Untitled1

Brug koden BLACK20, og få 20% på hele sortimentet. Gyldig til og med i dag – d. 27/11.

www.change.com

Untitled2

40% på hele sortimentet*. Gælder nu for alle kunder, både på webshop og i fysiske butikker. Gyldig til og med d. 30/11.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer


Jeg har samlet mine mine favoritter, som holder Black Friday-udsalg, i de tre collager ovenover, som jeg håber at I kan bruge til noget. Det er i hvert fald her jeg vil kigge på nogle forskellige ting, både til julegaver, men også til mig selv, hvis nu jeg falder over noget, jeg ikke helt kan leve uden, haha. 🙂

Mange andre steder holder også Black Friday, som ELLOS, Just spotted, Boozt, osv., og skriv endelig, hvis I vil vide hvor der ellers er udsalg, eller hvis I mangler en kode, og så vil jeg se om jeg kan finde den. 🙂

Der er gode procenter at spare, så hvorfor ikke slå til nu, og få købt julegaver til rigtig gode priser? Det har jeg i hvert fald tænkt mig at gøre, så jeg tror at jeg må tage ud og kigge på butikker, senere i dag.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar