20% off Hvisk

Studiz anbefaler // Café Palermo

12887481_10206481004087048_1608415279_o

I forbindelse med, at jeg er ambassadør og fast blogger for Studiz, som er et sted, som har samlet en masse studierabatter, var jeg blevet inviteret på Café Palermo på Kultorvet i Kbh, og har skrevet et indlæg om min oplevelse af caféen, på Studiz’ studielivsblog.

Caféen var super hyggelig, og maden var både lækker og i den grad også til at betale! Hvis I kunne tænke jer at læse indlægget, samt finde ud af, hvor meget I som studerende kan spare på en brunchbuffet, kan I gøre det HER. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off Hvisk