Asos saved items - dresses

I just ordered

Untitledrhthr

For efterhånden en hel del tid siden, faldt jeg over mærket flormar på Nelly, og har gerne ville prøve det siden – og nu blev det, for meget af det var på tilbud, heh! Det var faktisk blushen jeg faldt for dengang, og jeg er stadig helt forelsket i farverne, og kan lige forestille mig den på huden, når vi får lidt farve her til sommer.

Jeg har aldrig hørt om mærket før, eller prøvet deres produkter, så jeg ved ikke, om det er noget værd endnu, men nu er det blevet bestilt, når nu jeg havde et gavekort til Nelly, og så vil jeg vise jer dem, når jeg engang modtager pakken, så det bliver spændende at se, om produkterne er lige så smukke i virkeligheden, som på billedet. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos saved items - dresses