Goodiebox april ’16

Mac extra dimension eye shadow

_MG_1898_MG_1900_MG_1903

Jeg var en tur i Magasin, for at købe en øjenskygge fra Mac. Det blev så til to nye øjenskygger. Den jeg rigtigt ville købe, er den matte brunlige farve, som hedder corquette, og er en helt perfekt hverdagsøjenskygge. Den er super nem at blende, og har bare en helt perfekt farve, som hverken er for mørk eller lys. Jeg lægger et look op med den snart, så I kan se den i action. 🙂

Den anden øjenskygge jeg fik købt, er den her sindssygt flotte grålige en, som hedder legendary lure, og som er fyld med glimmer. Den er virkelig flot, og jeg glæder mig virkelig til at prøve den på! Det er en special edition, så den var en smule dyrere, og kunne desværre ikke fås til en palette, men den skulle altså med hjem alligevel. Jeg har også allerede fundet flere fra den kollektion, som jeg er nødt til at eje, når jeg får løn igen, haha 🙂


Follow my blog with Bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox april ’16