Fashion

Newest Asos order

image2xxl image3xxl

Så er der en kjole på vej til mig med posten! Jeg synes at den var virkelig flot, og jeg følte lidt at jeg manglede noget i denne stil. Jeg synes at den er rigtig elegant, med blonderne og længden, og samtidig ungdommelig med snittet og detaljerne i overdelen. 🙂 Samtidig er det også sådan en jeg vil sende retur, hvis den ikke sidder 100% som jeg vil have det, så nu krydser jeg bare fingre! Det er ikke altid lige let at finde en kjole uden elastik, når man ligger imellem to størrelser, heh.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 26. august 2016 at 19:55

  Wauv, hvor er den bare smuk! Jeg er sikker på, at den nok skal klæde dig godt 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 27. august 2016 at 9:06

   Det krydser jeg i hvert fald fingre for! 🙂

 • Svar Katrine Guldbæk 28. august 2016 at 14:10

  Wow, den er bare vildt fin 🙂

  • rikaedelgren
   Svar rikaedelgren 28. august 2016 at 21:48

   Jeg er også helt vild med den! 😀

  Skriv en kommentar