New dress

Praktiske overgangs- og vinterjakker

Untitledes

Brun vest ca. 300kr HER / Pikeur vest 749kr. HER / Kort jakke ca. 500kr HER / Lang jakke ca. 950kr. HER

Selvom vi kun lige er trådt ind i efterårsmånederne, og vejret måske efterhånden ikke helt passer til årstiden, betyder det jo ikke, at man ikke også snart skal til at lede efter nogle varmere jakker. Selv er jeg en af dem, som altid fryser om vinteren, og derfor er en frakke aldrig nok til mig. Jeg er simpelthen nødt til at have sådan en lang jakke, som går højt op i halsen, og gerne har en hætte, så man kan gemme sig lidt fra vind og vejr, haha. 🙂

Men nu er det jo ikke helt vinter endnu! Man kan jo dårligt kalde det efterår, med de 25 grader, vi holder os disse dage, men det blæser stadig lidt mere, end i sommermånederne, hvilket også gør, at man har en let jakke med sig, når man skal ud, specielt sent om eftermiddagen eller om aftenen.

Da jeg sad og klikkede rundt på Engelbert Strauss? hjemmeside, faldt jeg faktisk over en vest, som ville være helt perfekt at bruge til ridning, hvor en rigtig jakke hurtigt bliver for varm. Især med ridetøj, kan man nemt komme til at betale over 700kr for en vest, bare fordi der står Pikeur på, og selvom det også er et super lækkert mærke, så er det meget dyrt og hvis man ikke har de penge, kan det godt betale sig, at købe arbejdstøj, som overraskende nok også kan være rigtig pænt, da det for det meste er beregnet til at man bevæger sig, og får varmen. Der kan altså være en del penge at spare, hvis man ikke går så meget op i mærker, men stadig gerne vil have noget i en lækker kvalitet.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New dress