Goodiebox september ‘16

Faves from my morning routine

_MG_3854_MG_3855_MG_3857

Jeg tænkte, at det var på tide, at vise nogle af mine favorit hudprodukter frem, her på bloggen, og de indgår alle i min morgenrutine. Olier af forskellig slags, er noget jeg er blevet rigtig glad for, og bruger blandt andet en til ansigtet, øjenområdet og så selvfølgelig til håret. Inden jeg faktisk prøvede det af, troede jeg, at olier ville gøre huden enormt fedtet at se på, men tværtimod, så bliver den super fin, når olien lige har fået lov at arbejde sig ind i huden, og man behøver ikke mere end 3 dråber!

Efter at have haft akne i mange år, havde jeg selvfølgelig nogle ar i panden, og det synes jeg virkelig at denne olie fra The body shop har hjulpet på, sammen med min balance me dagcreme, som jeg desværre er løbet tør for, og jeg føler mig ikke længere utilpas ved at forlade lejligheden, uden concealer i panden og på kinderne. Selvom det ikke var voldsomme ar, har det alligevel påvirket mig, men efter at have brugt denne olie siden jul sidste år, kan man dårligt se dem mere. 🙂

Min olie til omkring øjnene er fra oMoi, og det var en jeg fik i en goodiebox for snart mange måneder siden. Den fungerer også rigtig godt, og når jeg kombinerer mine ansigtsolier med en tynd dagcreme, får jeg en virkelig gennemfugtet hud, som føles sund og blød.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox september ‘16