Til forårets festligheder

Old Hollywood glam hår

Som nogle måske ved, arbejder jeg i bureauet glow:repeat, som bl.a. arbejder med ghd i Danmark og Norge. Derfor var Trude og jeg på workshop, hvor vi lærte om nogle forskellige krølleteknikker. Jeg var så heldig at få lov til at arbejde med Sofie, som havde det flotteste, tykke hår, så det var jo skønt!

Dagen blev afsluttet med at vi lavede de her klassiske Hollywood red carpet looks, og her ser I så billederne af hvordan det færdige hår kom til at se ud. Jeg er meget tilfreds med mit resultat, især taget i betragtning af, at jeg aldrig har arbejdet med hår før, heh 🙂 Hvis I vil læse guiden til denne slags krøller, så har jeg skrevet en på blog.ghdhair.dk.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til forårets festligheder