The struggle of having a cat

Miss Glossy 2015

makememissglossy

I morgen, den 1. september, starter Miss Glossy konkurrencen, som jeg selv synes er mega fed! Sidste år kom jeg i top 10 i konkurrencen, men kom så heller ikke længere end det. Jeg tror ikke at jeg selv vil deltage i år, da det gik ret godt for mig sidste år, men derfor ville jeg lige tippe om konkurrencen alligevel. 🙂 I den anledning, har jeg lavet mit eget Miss Glossy-banner, som I også kan gøre her. Og så er det bare at tilmelde sig konkurrencen i morgen, hvis man skulle have lyst til det, så held og lykke!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The struggle of having a cat