Sommervejr og cupcakes

Årets brillelook 2015

Rika Edelgren

 

Jeg har været så sindssygt heldig, at være gået videre til semifinalen i Louis Nielsens konkurrence “Årets brillelook 2015”, og jeg har virkelig brug for jeres stemmer!

Præmien er, at vinderen, sammen med Louis Nielsen teamet og den blogger der var med til at style deltageren, kommer en tur til Tanzania, for at dele brugte briller ud. Det er en rigtig god sag, som giver befolkningen i et fattigt land, muligheden for at få de briller, som de har behov for. En mulighed de ellers ikke ville have haft. Lige meget hvem af semifinalisterne der vinder, er det en kæmpe oplevelse, og jeg vil derfor råde alle jer der bruger briller, at gå ned i jeres nærmeste Louis Nielsen butik, og aflevere de gamle briller, som I ikke får brugt mere, og som bare ligger og samler støv, for uden disse briller, kan turen ikke blive til så meget, og jo flere briller der bliver indsamlet, jo flere mennesker kan få hjælp i Tanzania. 🙂

Stem på mig, eller en af de andre semifinalister her, og vær med i konkurrencen om et par lækre briller fra Bruuns Bazaar.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommervejr og cupcakes