The red dress

Sommervejr og cupcakes

 

Kender I det, hvor man bare får lyst til at bage? Sådan havde jeg det i hvert fald i dag, og valget faldt på red velvet cupcakes. Da jeg satte mig ud i bilen efter at have handlet ind, hørte jeg i radioen, at det skulle blive hele 32 grader på lørdag!!! Det bliver så dejligt, når sommeren endelig ankommer til lille Danmark, og man kan være ude og nyde det gode vejr, og måske tage på stranden.

For lige at vende tilbage til mine cupcakes, så skal I da ikke snydes for et par billeder:

foto 2foto 1

 

Min papfar har fødselsdag i morgen, men da jeg selv skal arbejde, fejrer vi ham i aften, og af den grund kunne jeg jo sagtens bage cupcakes.

Frostingen er cream cheese, og består af noget så simpelt som 300g flormelis, 50g usaltet smør i stuetemperatur, og 125g natural smøreost, og så er der nok til 12-15 cupcakes, alt efter hvor meget frosting man vil have på. Den går til de fleste kager, og bliver ikke så sød, som en smør-frosting. Hvis I skulle være interesseret i opskriften på selve kagen, så sig endelig til, og ellers findes der mange gode opskrifter rundt omkring på nettet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The red dress