Bordeaux jakke

Ebay tips

Untitled

1 (HER) // 2 (HER) // 3 (HER) // 4 (HER) // 5 (HER) // 6 (HER) // 7 HER) // 8 (HER) // 9 (HER)

Hvis nogle af jer kender til eBay, så ved I også at det er virkelig billigt. Jeg har samlet nogle af tingene fra mit watch list, og lavet denne collage til jer. Nogle af tingene er noget jeg selv har bestilt og er glad for, og andre af tingene er nogle jeg har haft kigget lidt på. Nr. 2, 3 og 7, har jeg selv, og der er ingen grund til bekymring, for jeg synes at kvaliteten er rigtig fin.

Selv har jeg været ude for at det tøj jeg har bestilt derfra har været helt hen i vejret, så tøj er ikke noget jeg selv bestiller derfra, men i en gruppe på facebook, som jeg er medlem af, er der mange som modtager ganske nydelige ting. Jeg vælger bare selv at holde mig til accessories.

Link til facebookgruppe HER.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bordeaux jakke