Fashion

Dagens outfit

 

thumb__MG_7610_1024thumb__MG_7606_1024

 

Skjorte, Fred Perry // Jeans, Gina Tricot // Taske, fra Tyrkiet // Sko, Vagabond // Ur, Fossil // Pels-dims, Ebay

Uha, så kom mit allerførste outfit-indlæg, dog med ret få billeder, hvilket jeg håber er ok! Det er fra i går, hvor jeg bare var en tur i IKEA og i biografen, så derfor er det ikke noget særligt, og meget afslappet, men jeg ville vise jer det alligevel. Det består i bund og grund af nogle gamle ting fra klædeskabet, som fx mine bukser, som er ALT for brugte, og har huller hvor der ikke burde være huller i et par bukser, men alligevel nænner jeg ikke at smide dem ud, fordi jeg har været ret glad for dem, haha 🙂 Kender I ikke det? Skjorten er bare et gammelt loppe-fund fra sidste år, hvor jeg købte den for 30 kr., og jeg går altid med den, når jeg ikke rigtig skal noget, og bare gerne vil have behageligt tøj på. Jeg er ret vild med farverne og at den er ternet, for det gør lige at den ikke bliver for fin, som jeg synes at ensfarvede skjorter ofte bliver.

Jeg kunne ikke selv lide billederne, og jeg kan ikke redigere dem, fordi min computer med Lightroom på, er gået i stykker… Det sidste billede var egentlig et “fejl-skud”, fordi jeg tabte min taske, men det endte alligevel med at være et af dem jeg bedst selv kune lide.

I må endelig fortælle om jeg skal lave flere af sådan nogle indlæg, eller ej! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar Louise 30. juli 2015 at 12:44

  Super lækkert outfit 🙂

  http://liiivelife.blogspot.dk

 • Svar Katrine 31. juli 2015 at 13:58

  Du må ikke smide bukserne ud – de er da for fede!

  Kig endelig forbi min blog
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 31. juli 2015 at 21:42

   Haha, det er også det jeg synes.. De ryger dog når jeg får et par nye 🙂

 • Svar Frederikke S 31. juli 2015 at 17:13

  Sikke et lækkert look!

  http://www.frederikkes.com

 • Skriv en kommentar