Forandring fryder

Shoes for fall

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 14.45.32

 

1. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER) // 5. (HER) // 6. (HER)

Hvem elsker ikke sko? En gang imellem ærger jeg mig sådan over, at man ikke bare kan tage sko med stilethæl på til dagligt, når man går i skole og arbejder i en købmand. Det ville måske heller ikke være så praktisk at skulle bare rundt på mælkekasser osv., i sko med hæl, haha. 🙂

Jeg har fundet mine favoritter fra nelly, og især ankelstøvlerne og de kirsebærfarvede stiletter synes jeg er fede. Jeg har selv købt  de her støvler her til efteråret, som jeg glæder mig rigtig meget til at få brugt, nu når vejret er til en støvle og måske en lidt tykkere strømpe.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder