Min uge

For the rainy days

Skærmbillede 2015-08-25 kl. 09.11.07

1. HER // 2. HER // 3. HER

Og SÅ forsvandt sommeren igen. Det var ellers lige så rart at kunne gå rundt med sommertøj i slutningen af august måned, men sådan er det jo.

Jeg har fundet et par lidt varmere items til disse dage, på Asos. For mig er det ikke så vigtigt at se pæn ud i tøjet, når jeg render rundt med en stor chunky sweater, men derimod at føle mig godt tilpas. Min holdning til de store trøjer er, at de hellere end gerne må være lidt for store, så man rigtig kan putte sig i dem i regn og kulde, haha. 🙂

Jeg kan dog også sagtens finde på at tage en løs strikkjole på, sammen med et par ankelstøvler eller knæhøje støvler, hvis vejret ellers er til det. Der er heller ikke noget værre end bare at gå og have det alt for varmt.

Her regner det nu, men det er heldigvis ikke tordenvejr, som det var i går. Og for lige at gøre det hele meget bedre, endte jeg med at stå ude i det her ret voldsomme regnvejr, for at tjekke motorolie på bilen. Just my luck, altså.. Jeg blev godt og grundigt våd, men jeg kunne jo så heldigvis sætte mig ind i en varm bil og køre til skole. Jeg var også næsten tør da jeg nåede frem, så det var faktisk ikke helt så slemt.

I må have en dejlig dag! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge