Nyt tøj på budget

DIY marble macbook cover

_MG_9287

_MG_9293

Efter at have set flere lave dette ‘cover’ til deres macbooks, ville jeg også prøve, så jeg købte dette selvklæbende folie, med marmor print, og en hobbykniv, og gik i gang her til morgen.  Jeg synes selv, at det blev rigtig flot, men det kræver lige lidt øvelse, at få skåret æblet ud, på en flot måde. Jeg har ønsket mig et cover til min macbook i lang tid, men jeg har ikke fundet et, som bare lige var mig, og så gad jeg ikke, at den blev tykkere, på grund af coveret. Det her folie, hjælper jo ikke på, hvis man nu skulle tabe sin computer, men det gør, så computeren ikke bliver ridset, og så gør det computeren lidt mere personlig, efter min mening. Der er rigtig mange flotte mønstre at vælge imellem, og det kan bl.a. købes i panduro hobby HER.

For at få det pæneste resultat, er det vigtigt at have en en hobbykniv, som er skarp, så en eller anden gammel sløv hobbykniv kan altså ikke bruges, og at du kommer af med alle luftboblerne under folien. 🙂

Det skal du bruge:

Selvklæbende folie

Hobbykniv

Lineal

Underlag til at skære på

……………………………………………..

Fremgangsmåde:

– Klip et stykke folie af rullen, som er lidt større end overfladen af din computer

– Begyndt at klistre folien på din computer, lidt ad gangen – tag bagsiden af folien af, efterhånden som du når længere, og ikke det hele på en gang, da det vil gøre processen sværere.

– For at undgå luftbobler, brug din lineal til at trykke folien fast, henover din computer. Hvis ikke det hjælper, kan du bruge hånden.

– Når folien er sat på, vender du computeren om, og skærer folien af, helt ind til computeren, så du får en flot kant, hele vejen rundt.

– Skær forsigtigt æblet ud, ved at åbne computeren, så det lyser, og skær langs kanten af æblet. Undgå at trykke for hårdt, da det vil ridse computeren.

……………………………………………..

Det var det! Jeg håber at min guide kan bruges. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tøj på budget