Fra mig til mig

Giv dine sølvsmykker nyt liv

PicMonkey Collage

Se billeder af alle smykkerne jeg rensede under teksten i indlægget.

Jeg tror at vi alle kender til, at vi har nogle smykker liggende som vi ikke har brugt i lang tid, og så begynder de at bliver sorte. Selvom det ikke er smykker man bruger, vil man da gerne have at de stadig er pæne at se på, og så kom jeg til at tænke på en metode min papmor engang lærte mig, om hvordan man får dem til at nye ud igen. Så hermed et lille husmorråd fra mig til jer.


– Find jeres sølvsmykker frem.

– Tag en plastikskål frem.

– Læg sølvpapir i bunden af skålen.

– Læg smykkerne i. Få ad gangen, da de ikke må ligge over på hinanden.

– Hæld noget groft salt over smykkerne.

– Hæld kogende vand i skålen, så det dækker smykkerne.

– Lad det ligge i et par minutter, tag smykkerne op og tør dem af.


Hvis smykkerne er meget sorte, er det ikke sikkert at det bliver fjernet helt på denne måde, og så kan man tage noget til at polere sølv med, og lige fjerne det sidste. Ellers er det helt vildt, hvor stor forskel der er at se på smykkerne, efter at have gjort dette. De bliver helt som nye at se på, og det er virkelig nemt og tager ingen tid. 

12068009_10205478370781842_461782622_n

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra mig til mig