Så kom sommeren til Danmark

DIY-maleri

11844152_10205140056324192_381013161_n

Det kræver slet ikke andet end et gammel lærred, nogle billige pensler og noget maling for at have noget at foretage sig de næste par timer og ende med noget fint til væggen.

Jeg lavede dette billede for et par år siden, og det jeg gjorde var faktisk bare at gå på jagt i kælderen efter et lærred, og fandt så et, hvor der allerede var maling på, hvilket er det jeg foretrækker, da der på den måde allerede er lidt tekstur fra den gamle maling, når man så overmaler det med noget nyt.

Man kan finde mange lette tegninger på nettet, trin for trin, så da jeg fandt ud af, at jeg ville male en rose, søgte jeg på nettet indtil jeg fandt den tegning jeg ville prøve at male. Og så gik jeg faktisk bare i gang. Min mor har været rigtig glad for det, og har faktisk haft det hængende fra den dag jeg havde lavet det, og det er jo i bund og grund ikke noget specielt, og noget alle ville kunne lave, hvis man sætter sig for det.

Det her er det første jeg selv har malet, så jeg håber at det kunne være en inspiration til jer der har tænkt på selv at prøve at male. Der er jo ingen der siger at det skal være perfekt, og man kan bare male det over igen, hvis man er utilfreds. 🙂

Sig endelig til, hvis I kunne være interesserede i flere DIY-indlæg.

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom sommeren til Danmark