Eylure lashes

Nomineret til Liebster blog award

liebster

Jeg er blevet nomineret af hele tre søde bloggere, til denne Liebster award, og da jeg ikke havde andet planlagt, kan jeg da lige så godt tage imod nomineringerne og lege med! De to bloggere der har nomineret mig er Kamilla, Camilla Sara og Mit kolde eventyr så tak for det – det er rart at vide, at der er nogle derude som læser med og har lyst til at nominere mig. 🙂

Som sagt, er jeg jo blevet nomineret af tre bloggere, så jeg har slået nogle af spørgsmålene sammen, og valgt 11 ud af de 33 spørgsmål, så indlægget ikke ender som en hel roman, haha.

Hvis I vil læse flere facts om mig, har jeg før lavet sådanne indlæg, som er til at finde på bloggen.

Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede min blog, fordi jeg altid har holdt af at skrive, og så kunne det samtidig være min egen lille kreative platform, hvor jeg kunne dele ud, af de ting jeg finder interessant.

Har du et skjult talent ? hvis ja, hvad?

Det kunne være rigtig fedt bare at kunne skrive et eller andet vildt her, men nej, det har jeg ikke.

Vil du helst i byen i weekenderne eller er du mest til hjemlig hygge?

Jeg foretrækker helt klart at blive hjemme, med slik, min dyne og en god film.

Redigerer du dine billeder til bloggen, hvis ja, hvad redigerer du dem i?

Ja, de bliver alle redigeret en smule i Adobe Lightroom.

Er du til skiferie eller badeferie?

Badeferie! Jeg har stået på ski én gang i mit liv, og jeg var simpelthen så bange for det, haha. Jeg vil dog gerne prøve igen på et tidspunkt i fremtiden. 😉

Er du kaffe eller the menneske?

Jeg foretrækker helt klart the. Kaffe er ikke lige mig.

Hvad vil du have ud af din blog?

Jeg forventer ikke at få noget ud af min blog. Jeg har den udelukkende for min egen skyld, og hygger mig med at skrive indlæg og lave makeuplooks, som jeg kan dele. 🙂

Hvad er din yndlings foundation?

Jeg har ikke fundet en foundation, som jeg synes passer helt perfekt til min hudtype og krav, men lige nu er den jeg bruger mest All day flawless foundation fra Max factor.

Hvilket land kunne du godt tænke dig at rejse til?

Uh, den er svær! Der er rigtig mange steder jeg gerne vil besøge, også steder jeg har været før, men LA, Spanien og grønland må være øverst på listen.

Hvor mange andre bloggere følger du og hvilken slags?

Ikke mange faktisk.. Jeg har fulgt flere igennem tiden, men lige nu, er det nok omkring 1 stor blog og lidt mindre blogs. Tiden er ikke til at kigge på blogs, lige i øjeblikket. 😉 Jeg kan godt lide at læse blogs som omhandler beauty og boligindretning, men også en lille smule fashion.

Hvad er dine ønsker og drømme for 2016?

Mine ønsker og drømme for 2016 har meget at gøre med mine hobbyer. Jeg håber at det betaler sig, at jeg knokler med min syning,så jeg en dag kan blive god nok til det, at jeg ikke har så store problemer med det, som jeg har nu. I forhold til ridningen, vil jeg måske gerne ud og starte et par stævner på søde Ibber, og forhåbentlig udvikle mig positivt sammen med ham, indenfor dressuren.


Reglerne:

? Tak bloggeren, der nominerede dig.
? Vis Liebster Award-logoet på din blog. 
? Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig.
? Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.
? Nominer 5-11 nye bloggere.
? Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på.


Jeg har valgt at nominere få bloggere, da jeg kan se, at den her award allerede er kommet godt rundt. De bloggere jeg har valgt at nominere: BeautyByMadsenNikki Lund og Chanel no. five.

Mine spørgsmål til de nominerede: Hvad er det bedste ved at blogge? Hvad inspirerer dig? Hvilken slags blog er din yndlings? Dit bedste beauty tip? Hvad fik dig til at starte din blog? Hvad er din livret? Hvilken film var den sidste du så? Hvad er dit drømmejob? Hvilke 3 ord beskriver dig selv bedst? Hvor drømmer du om at rejse hen? Hvad har du altid med, når du går ud af døren om morgenen?


Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eylure lashes