Skønhedsinterview hos ghd

Beachwear on a budget

Skærmbillede 2016-06-01 kl. 20.23.09

Links: Swimsuits 1. 217kr HER / 2. 706kr HER / 3. 217kr HER / Beachwear 1. 195kr HER / 2. 326kr HER / 3. 380kr HER / Bikinis 1. 217kr HER / 2. 271kr HER / 3. 195kr HER

Nu er det snart ved at være tid til, at man skal begynde at lede efter sin nye bikini til sommer, og jeg har fundet nogle ting, som jeg selv synes er rigtig fine og budgetvenlige, og har samlet dem i collagen herover.

Jeg er selv meget tæt på at købe en fin badedragt i år, og den hvide har jeg haft kig på længe. Den kunne være virkelig fin, når man har fået noget farve, men jeg er lidt i tvivl om, om jeg ville få den brugt, med den meget dybe udskæring foran. Udover noget lækkert badetøj, skal man også have noget fint, løst og let tøj at have på, ned til stranden, og der er også rigtig mange fine sager rundt omkring, men jeg synes virkelig at off-shoulder kjolen er flot, og sagtens kan bruges som almindelig sommerkjole, på de varme dage.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsinterview hos ghd