Rabatter til din sommergarderobe

An alien kind of day

alien makeup, halloween, halloween makeup, blå makeup  _MG_1681-2

Der gik lidt leg i den, da jeg opdagede, hvor meget blåt jeg faktisk havde, og jeg fik lavet et avatar/alien-inspireret look. Desværre forsvandt meget af den blå farve fra billederne, grundet lyset fra mit vindue, men jeg havde nærmest proppet blå øjenskygger og glimmer i hele ansigtet, ned ad halsen og på kravebenene – jeg har virkelig lignet noget der var løgn, haha! Det tog også sin tid, at få det hele renset af igen. 🙂

Produktlisten til øjenmakeuppen kan findes her.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatter til din sommergarderobe