Photography

St. Vitus Cathedral

_MG_2622 _MG_2638-2 _MG_2645 _MG_2653

Foto: Rika Edelgren

Denne kirke, er nok en af de smukkeste jeg har set! Sidst jeg var i Prag, besøgte vi den også, så vi vidste cirka hvor den var, da vi skulle derhen i går. Vi gik desværre ikke ind i kirken, selvom jeg tror at man kunne købe adgang, så det må forhåbentlig blive en anden gang!  Jeg kender ikke så meget til kirkens historie, men jeg mener, at den har været i brug siden 1344, og at den kirke, som man kan besøge den dag i dag, faktisk ikke stod færdig før 1929, på grund af bl.a. krige.

Selvom kirken ligger meget højt oppe, så er den helt klart et besøg værd, hvis man godt kan lide at se de smukke gamle bygninger.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar