Beauty

Beauty wanties

Skærmbillede 2016-08-11 kl. 15.35.23

Links: Øjenskygger HER og HER / Blush HER

Tidligere i dag, inden jeg satte mig, for at se OL, sad jeg og kiggede lidt på beautybay, og fandt lidt, som gerne måtte få en plads, i min makeupsamling. Øjenskyggerne ser simpelthen så smukke ud, og de er faktisk ikke synderligt dyre, så det kan godt være, at de snart bliver bestilt! 😀 Jeg tror aldrig, at jeg får nok glimmerøjenskygger. De er bare lidt flottere end de matte farver. Det er lidt en smagssag, og mange foretrækker de matte, men dem som glimter, er bare mere mig.

Blushen synes jeg også bare er super smuk, og så at selve indholdet af den, er formet som en rose, gør også bare, at jeg har lyst til at købe den, haha. 🙂 Til forskel fra øjenskyggerne, foretrækker jeg, at min blush er mat, faktisk. Når man samtidig bruger highlighter, synes jeg nemlig, at det kan blive for meget. Derfor køber jeg dem altid med enten meget lidt, eller intet glimmer.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar