Fashion

On my Asos wish list

Untitledas

1. 200,- HER / 2. 480,- HER / 3. 350,- HER / 4. 350,- HER / 5. 350,- HER / 6. 580,- HER

Det er altid når man ikke har pengene, at man falder over en masse dyre ting, man absolut ikke kan leve uden. Sådan er det i hvert fald for mig, lige i øjeblikket! Jeg har fundet nogle lækre sager på Asos, og som I måske kan se, så er jeg blevet ret vild med den støvede rosa farve, og nr. 1, måtte meget gerne lande i min postkasse på magisk vis, heh. 🙂

Den sølvfarvede kjole, er jeg også helt vild med, og jeg venter bare på, at den kommer på lager igen, i min størrelse, så jeg kan klikke den hjem! Den vil da bare være helt perfekt til de måneder vi træder ind i nu, med nogle bølger i håret og røde læber.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar