Makeup, Rika tester

Ultra glowing skin

wet skin, glowing skin, highlighter, strobing, boreal true match highlighter, ultra glowing skin, glow, natural glow _MG_4785 _MG_4731

Det her indlæg bliver lidt en blanding af en produktliste, og min mening om min nye highlighter fra Loreal. Jeg synes at jeg ser det alle steder på nettet, og derfor ville jeg selv give det et skud – nemlig den her super glødende hud, hvor jeg fandt highlighteren fra Loreal passende at bruge, da jeg ikke skulle bruge pudder. Som jeg har beskrevet før, er den virkelig nem at arbejde med, selvom man skal være hurtig, inden den tørrer. Den er samtidig meget holdbar, og kan uden problemer bygges op, til at give bl.a. kindbenene det her shine! Til det her look, har jeg dog lagt en smule af min mineralize skinfinish på toppen af kindbenene også, fordi jeg var ude efter noget lidt mere over the top, end hvad et cremeprodukt ofte giver alene. Alt i alt, har den virkelig været pengene værd, og min mor har også forelsket sig lidt i den, haha. 🙂

Selve looket her, er måske ikke lige noget man lægger til hverdag eller til en tur i byen, men det gjorde sig altså virkelig godt på billeder. Hvad synes I?


Produktliste:

Base:

Elf flawless finish foundation porcelain

Mac studio finish concealer NW20

Loreal true match highlight rose

Teeez Be blushious 402 sunkissed

Mac mineralize skinfinish soft & gentle

Øjne:

Emite makeup eyelid base

Urban Decay Naked

 GOSH Beyond real mascara

Læber:

Nyx soft matte lip cream London

Elf clear gloss


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar