Beachwear on a budget

That glow

_MG_1361_MG_1342_MG_1357

Når vejret er, som det er lige i øjeblikket, går jeg faktisk ikke specielt meget med makeup, med mindre jeg skal et eller andet, og så er dette nok mit go-to look. Jeg elsker guld og glimmer, og det synes jeg samtidig er enormt sommerligt, så det handler bare om at give den gas med highlighteren, og finde sin yndlingsøjenskygge i en gylden farve frem, så man kan skinne som solen, heh. 🙂

Hvis jeg skal være lidt mere fancy schmancy en aften, så skifter jeg ganske enkelt bare min lipgloss ud med en læbestift, som f.eks rød. Lige for tiden er jeg helt vild med de røde, bærfarvede nuancer, som ikke er for mørke eller matte, da de ellers godt kan blive lidt for tunge og vinteragtige. Så på med læbestiften, og så har man et meget fint aften-look.


Produktliste:

Hud:

Flawless finish foundation, i farven sand, fra Elf

Studio finish concealer, i farven NW20, fra Mac

Cool bronzer, fra Elf

Mineralize skinfinish, i farven soft & gentle, fra Mac

Defining brow gel, i farven 003, fra GOSH

Øjne:

Naked, fra Urban decay

Feather lash mascara, fra So Susan

Læber:

Klar lipgloss


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beachwear on a budget