Journal 64

Party outfits

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 21.05.49

1. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER) // 5. (HER) // 6. (HER)

Jeg skal til 2 x 18-års nu på fredag, og har selvfølgelig gjort mig nogle tanker om hvad jeg skal have på, uden egentlig at have fundet ud af det. Derfor har jeg, igen igen, kigget efter inspiration på Nelly, og har fundet disse 6 ting, som jeg godt kan lide.

Den hvide bluse er jeg helt vild med, så fin og feminin med de store ærmer, og off-shoulder snittet. Den grønne kjole har jeg også haft på min saved list i lang tid efterhånden, men jeg har ikke købt den, fordi jeg ikke ville vide hvad jeg skulle bruge den til.

Det ender nok med at jeg tager et par jeans, en lidt finere top og et par stiletter på, for der er ikke noget værre end at være den eneste i fin kjole, sådan har jeg det lidt.

Hvad synes I om tøjet? 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Journal 64