Gode nyheder

Todays look

Untitled

Produktliste nederst i indlægget.

I dag får I et lidt mere everyday look, med farver som jeg selv bruger til hverdag. Jeg fik en ny lip liner fra eBay, som jeg er blevet meget glad for. Den har den helt rigtige farve, og er virkelig flot under en nude læbestift, og gør farven på læbestiften endnu pænere.

Jeg havde faktisk ledt efter en nude lip liner i lang tid, men jeg synes at de er så dyre, så jeg fandt et link, fra en gruppe på facebook, til denne lip liner til lige omkring 5kr, og tænkte at den var forsøget værd, og har den bestemt også vist sig at være! Jeg har holdt looket enkelt og uden at have brugt så mange produkter, for at få det til at se mere friskt og hverdagsagtigt ud. Jeg håber at I kan lide det. 🙂


Produkterne jeg har brugt

Ansigt:

 “Facefinity all day flawless”– foundation i farven natural 50, fra Max factor

“Mastertouch under-eye concealer” i farven ivory 303, fra Max Factor

“Cool bronzer” fra Elf Cosmetics

Øjne:

“They’re real”-mascara fra Benefit cosmetics

“Naked”-paletten fra Urban Decay

“Make me brow”-eyebrow gel fra essence

Læber:

“Wood lipliner pencil” i farven 04, fra eBay (købes HER)

Læbestift i farven Plink!, fra Mac


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode nyheder