Udsalgsfund til under 500kr.

New Years Eve outfit

nytårskjole, nytårsmakeup, nytårslook, festkjole

Untitlerrd

Links: Stiletter Nelly / Kjole Asos

Nytårsaften er jo lige rundt om hjørnet, og derfor tænkte jeg, at jeg ville vise jer hvad jeg selv har tænkt mig at have på. Jeg har købt den smukkeste petroleumsblå glimmerkjole, som jeg bare har tænkt mig at bruge sammen med disse sorte stiletter fra nelly. Jeg synes selv at det er rigtig fint sammen, og selvom jeg bare skal være hjemme, sammen med min mor og hendes veninder, så kan man jo stadig klæde sig pænt på, heh. 🙂

Kjolen er faktisk på tilbud til lige omkring 220kr lige nu, og det synes jeg er rigtig billigt, så hvis I selv vil have den smukke kjole, så slå til nu, hvor der er penge at spare.

Man har altså godt kunne mærke på min kat, at jeg ikke har været helt så meget hjemme i julen, for han var da godt nok fornærmet, da jeg kom hjem fra julefrokost d. 27/12, og min mor sagde at han nærmest havde boet ude ved hoveddøren, siden jeg tog af sted lørdag morgen. Han blev godt nok god igen samme dag, og fulgte med mig rundt og ville være med til alt resten af dagen, så han kom da også lige med på de nederste billeder, for det var jo ALT for spændende, det der skete!

Har I nogle planer nytårsaften, eller skal I bare være hjemme ligesom mig? 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfund til under 500kr.