With a little hint of green

My new phone

_MG_9069

Langt om længe, har jeg købt en ny telefon, nemlig en iPhone 5s. Jeg har igennem de sidste par år, haft en iPhone 4s, men den begyndte at gå ud da den nåede 50% strøm, og skulle sidde til opladning i omkring 40-45 minutter, inden den ville tænde igen. Jeg fik denne på tilbud i Telia, til i alt ca. 2000kr, hvilket jeg synes er en ret god pris, i forhold til at jeg skulle betale 95kr. mere om måneden, for nummeret nyere.

Det er rart at den lige er lidt større og flottere, end min gamle 4s, og så tager den meget bedre billeder! I hvert fald, så er jeg rigtig glad for den, og jeg trængte virkelig til en ny telefon efterhånden.

Faktisk, så har iPhones været det eneste der har fungeret for mig – alle andre smadre skærmene, men 7-9-13, har jeg ikke smadret en endnu, og så er de, de eneste mobiler jeg kan holde liv i, heh. Jeg tror virkelig at jeg har været uheldig (surprise), for hver gang at garantien udløb, så er de alle sammen gået i stykker.. De fleste er bare slukket, og har ikke villet tænde igen. Har I været ude for sådan noget?


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

With a little hint of green